Atropella una vianant i es fuga deixant-se la matrícula del cotxe

En el xoc es va deixar el para-xocs i la matrícula del vehicle

Una dona de 35 anys ha resultat ferida de gravetat aquesta tarda després de ser atropellada per un vehicle mentre esperava a creuar un pas de vianants. La conductora del cotxe ha fugit, ha informat Europa Press una portaveu d’Emergències Madrid.

Els fets han passat al voltant de les 14.45 hores d’aquest dilluns a l’avinguda de l’Albufera, al Pont de Vallecas, en la zona dels túnels on es troben les parades de l’autobús. Un vehicle a gran velocitat ha atropellat a la dona, que estava tranquil·lament esperant. La col·lisió ha arribat a arrencar el semàfor.

Fins al lloc dels fets han acudit els sanitaris del Samur-Protecció Civil, que han atès la víctima. Presentava múltiples traumatismes, amb una fractura oberta en braç, cama i al tòrax. Ha estat traslladada conscient en ambulància amb preavís a l’Hospital 12 d’Octubre, on ha ingressat en estat greu.

Agents de la Policia Municipal de Madrid estan interrogant als testimonis i investigant el cas per a detenir a la conductora. En el xoc es va deixar el para-xocs i la matrícula del vehicle.