Atrinxerat amb ostatges l’home buscat per assassinar a la seva parella

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’home buscat per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil des del passat dia de Nadal per presumptament assassinar a Elx (Alacant) d’un tret al cap a la seva parella, una dona paraguaiana de 25 anys, s’ha atrinxerat en un habitatge de la ciutat il·licitana, possiblement amb ostatges.

Fonts policials han informat a EFE que aquest home té, almenys, una escopeta i que ha realitzat diversos trets contra els agents de la Policia Nacional que formen part del dispositiu que envolta l’habitatge, situada en el número 5 de l’avinguda Ausías March, sense que en principi hi hagi ferits.

Les forces de seguretat han activat el protocol d’actuació davant “incidents crítics” amb efectius especialistes en la resolució d’aquesta mena de situacions.

Aquest home era objecte d’una intensa cerca des que va ser trobada la víctima mortal el passat dia de Nadal, el 25 de desembre, sobre les 23 hores amb un tret al cap en un domicili del barri dels Palmerars d’Elx, una zona d’atenció social preferent per baixos recursos.

La dona va deixar dos orfes un nen de 10 anys i una nena de 3, i s’ha convertit en l’assassinada a les mans de les seves parelles o exparelles número 43 en el que va de 2021 i la 1.125 des que es van començar a recopilar dades, en 2003.