ATENCIÓ: Una catalana mostra com se li enganxen monedes després de vacunar-se

Una tarragonina, Núria P., que va ser vacunada aquest divendres passat, amb la primera dosi de la vacuna de Pfizer, ha volgut mostrar com se li enganxen diverses monedes als braços.

Tal com es pot veure en el vídeo que ha enviat, en exclusivitat, al DIARI LA CIUTAT, la protagonista ensenya com es va col·locant diverses monedes en un dels seus braços, sense que aquestes caiguin. Finalment, n’acumula més d’una desena.

Són moltes les persones que en aquests darrers mesos han mostrat a través de les xarxes socials com després de vacunar-se contra el coronavirus, el seu cos genera un magnetisme capaç d’atreure nombrosos objectes.

Els experts i els mitjans de comunicació ho han negat sempre, afirmant que només es tracta de rumors falsos. La resposta d’aquests sempre és clara: les vacunes no generen magnetisme.

Tot i això, la protagonista d’aquest vídeo demostra tot el contrari. Tan sols 48 hores després d’haver-se vacunat a l’Anella Mediterrània de Tarragona, és capaç d’aguantar desenes de monedes en el seu braç durant força estona. Tot i així, quan ha volgut repetir el procés una segona vegada, el magnetisme ha disminuït i no ha aconseguit que tantes monedes es quedessin enganxades.

Al DIARI LA CIUTAT no hem pogut trobar cap explicació científica al per què d’aquests fets.

Així doncs, és cert o no que al vacunar-nos generem magnetisme amb el nostre cos?