ATENCIÓ: L’accident de l’Ametlla de Mar es podria tractar d’un homicidi

El noi va ser trobat pels bombers nedant mar endins i emetent frases incoherents, mentre alguns testimonis afirmen que el cotxe va accelerar cap als penya-segats.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’accident de trànsit de dissabte passat al vespre a la urbanització Calafat, a l’Ametlla de Mar, podria ser un doble homicidi dolós. Els Mossos d’Esquadra estan treballant amb aquesta hipòtesi a partir de la declaració dels testimonis dels fets, segons n’informa el Diari de Tarragona.

I també perquè el conductor del vehicle –i fill del matrimoni mort–, quan va ser rescatat, estava nedant mar endins, malgrat que el cotxe va caure a l’aigua al costat dels penya-segats.

L’accident va tenir lloc a les 20.40 hores a la Ronda de Mar a Calafat, una zona amb cases molt a prop dels penya-segats.

ACCIDENT PREMEDITAT

Segons els testimonis recollits, el vehicle va accelerar i va saltar al mar, sense que a terra hagi quedat cap marca de frenada. Tampoc no hi ha motius per pensar que al conductor li hagués sobrevingut cap problema mèdic.

Quan els equips d’emergència ja havien rescatat els seus pares a la mateixa zona on hi havia el vehicle, a les 23.19 hores bombers de GRAE (Grup d’Actuacions Especials) subaquàtic i del parc de Tortosa van trobar el conductor a uns 330 metres de la costa.

Nedava en direcció contrària a ella. Es trobava amb hipotèrmia i pronunciava frases incoherents. El fill, en estat greu, va ser evacuat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Diumenge a les nou del matí l’home va quedar ingressat a l’Institut Pere Mata d’Amposta. De moment, els Mossos d’Esquadra no l’han detingut. No ha transcendit el motiu pel qual aquesta família de Barcelona era a L’Ametlla de Mar.

Els Mossos d’Esquadra segueixen amb la investigació per redactar l’atestat, que serà enviat al Jutjat de Guàrdia de Tortosa.

Si teniu idees suïcides o coneixeu algú que sospiteu que en tingui, truqueu al 061, una veu contra el suïcidi. #Trio La Vida