Commoció pel macabre assassinat d’una coneguda actriu de cinema per a adults

El cos va ser trobat en avançat estat de descomposició, completament despullat i lligat a un arbre al mig del bosc

Commoció al Japó per l’assassinat de la famosa actriu de cinema per a adults. Rina Arano, de 23 anys, feia un mes havia desaparegut sense deixar rastre -la seva família sospitava que era una desaparició forçada- quan el seu cos va aparèixer despullat i lligat a un arbre. Després de conèixer la troballa, la policia va obrir una investigació i va acabar detenint a Hiroyuki Sanpei com a presumpte assassí de la jove.

La gravació d’una càmera de seguretat va ser clau per esclarir el cas, segons recull ‘El caso’. A les imatges, es pot veure com Sanpei va intentar endur-se per la força a la jove a casa seva. Posteriorment, testimonis van afirmar que havien vist el seu cotxe en un camí proper al bosc on va aparèixer el cadàver de l’Arano.

El cos va ser trobat en avançat estat de descomposició, completament despullat i lligat a un arbre al mig del bosc. Una anàlisi posterior va determinar que feia dues setmanes que la jove havia estat assassinada. L’autòpsia posterior va determinar que tenia una fractura al coll que es podria correspondre amb un estrangulament, però una segona autòpsia determinarà de forma més acurada les causes de la mort.

En qualsevol cas, l’assassinat de Rina ha causat un gran impacte al Japó, ja que era una coneguda actriu de cinema per a adults.