Arnau Griso anuncia la seva separació

El grup nascut a YouTube s'acomiada amb el segon i últim disc de la banda i una gira

El duet artístic Arnau Griso, format pels músics Arnau Blanch i Eric Griso, ha anunciat que se separa a través d’una cançó anomenada ‘Eric Blanch’, que s’ha estrenat aquest dimecres amb el videoclip que acompanya el tema. Ambdós posen punt i final, així, a una aventura que va començar el 2011 “com a broma digital” i que “va catapultar els dos músics per demanda popular”. Com a comiat, la parella ha anunciat que el 5 de novembre publicarà nou disc, així com que farà una gira final. “Les gires i la pressió d’una carrera musical desgasten qualsevol. Per això necessitem separar-nos per seguir junts. Perquè per sobre d’un soci hi va un germà”, afirmen els dos músics.

La “banda de dos”, com s’autoanomenen, va començar el 2011 penjant un tema anual a YouTube “amb l’única pretensió de fer riure els amics”. Però poc a poc el boca-orella els va fer “viure en primera persona el meravellós poder i la màgia d’Internet”, que els va “catapultar” a ser músics per “demanda popular”.

L’any 2018 van fer el primer concert i aleshores van “descobrir” que els “números a la pantalla” eren “persones de carn i ossos que estaven disposades a cantar” la seva música.

Ara, una dècada i 220 milions de reproduccions després, Arnau Griso diu adéu però ho fa anunciant el segon i últim disc, que tindrà 13 temes.