Apunyalen fins a la mort a un noi de 18 anys enfront d’un supermercat

Es busquen els autors del brutal crim

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un noi de 18 anys ha mort apunyalat per un grup de joves en un carrer del madrileny districte de Villaverde, han informat fonts de la Prefectura Superior de la Policia Madrid.

Els fets han ocorregut sobre les 12.40 hores d’aquest dimecres a l’altura del carrer Alcocer 39, enfront d’un supermercat, en el barri de Los Angeles. Un grup de persones s’ha abalançat amb armes blanques sobre la víctima, a la qual han apunyalat en diverses parts del cos.

Després de rebre varis, en primera instància li han atès sanitaris d’una unitat bàsica del Summa-112 que passava prop del lloc, que van practicar al ferit maniobres de reanimació cardiopulmonar, que van ser continuades avançades pels efectius del Samur-Protecció Civil. Però a causa de la gravetat de les ferides en esquena i abdomen, només han pogut confirmar la defunció, ha indicat a Europa Press un portaveu d’Emergències Madrid.

Fins al lloc han acudit també agents municipals i nacionals, que s’han fet càrrec de la recerca. Concretament, s’encarrega el grup V d’Homicidis, que ha comprovat que la víctima és un noi espanyol nascut en 1983 del qual estan comprovant filiació i possibles antecedents. Mentrestant, busquen als autors del crim.