Apunyalament a un home mentre feia esport

L'agressió era una represàlia a la recriminació per arrencar un senyal de trànsit

image of a robbers hands holding a knife in the shadows.

La Policia Nacional ha detingut a un dels menors d’edat que va apunyalar en una cama dissabte passat a un home de 33 anys a Elda (Alacant) mentre practicava esport. Aquesta agressió es va produir com a represàlia a la recriminació que li va fer la víctima al desembre per arrencar un senyal de trànsit per diversió al costat d’altres joves.

Segons la versió de diversos testimonis i de l’esportista, dos joves es van acostar quan practicava exercici en un carrer d’Elda, mostrant una actitud agressiva i provocadora i llançant-li un objecte a distància, informa Prefectura.

Els sospitosos van començar acorralant a l’home i, sobtadament, un d’ells li va propinar un ganivetada a la cuixa de la cama esquerra. En caure a terra, l’altre autor va aprofitar per a donar-li una puntada en la cara.

Tots dos van iniciar la fugida, moment en el qual li va caure la navalla al sòl a un, encara que la va recollir i va seguir endavant, com va relatar als policies un dels testimonis.

Una patrulla va auxiliar a la víctima amb tècniques de primers auxilis i un torniquet en la ferida, que sagnava abundantment, fins a l’arribada d’una ambulància per a traslladar-lo a l’Hospital d’Elda. Encara que la ferida era profunda, no va revestir gravetat i l’home va ser donat d’alta després de ser suturada.

L’esportista va reconèixer als agressors com dos dels nois als quals va sorprendre al desembre arrencant un senyal de trànsit del carrer sense cap motiu. Llavors, després de recriminar-los aquesta acció, els joves li van arraconar contra una paret, van intentar agredir-li i fins i tot li van llançar una pedra que va aconseguir esquivar i no va acabar colpejant-li, fet que es va desenvolupar sense més incidents i que no va veure necessari denunciar.

Els agressors van ser identificats gràcies a les càmeres de seguretat d’un establiment pròxim, amb el que es va poder confirmar que dos són menors d’edat. Al matí següent, un va ser localitzat i arrestat en el seu domicili, on la seva família va oposar gran resistència a la detenció.

El detingut, de 15 anys i nacionalitat espanyola, va passar a la disposició de la Fiscalia de Menors d’Alacant mentre segueixen les perquisicions per a arrestar al segon agressor.