Apunyala el marit de la noia amb què intentava lligar

Imatge d'arxiu d'un policia nacional. CEDIDA.

Un jove ha estat detingut a Palma de Mallorca després d’apunyalar per l’esquena el marit de la noia amb la qual havia intentat lligar i l’havia rebutjat. Els fets van passar dissabte a la nit, quan la noia tornava a casa de fer la compra i uns nois que no coneixia de res se li van apropar i li van demanar el seu número de telèfon.

Quan ella es va negar, un dels joves es va posar violent i va començar a amenaçar-la dient-li que li tallaria el cap. A més, també la va escopir. Un cop a casa, la noia li va explicar al seu marit el que acabava de passar-li i l’home va sortir al carrer en cerca del noi per demanar-li explicacions.

Finalment, va trobar el grup de nois bevent en un bar i van començar a discutir. El noi que havia amenaçat la noia, amb l’ajuda dels seus amics, va clavar tres punyalades a l’esquena del marit amb un ganivet de cuina. L’home es va girar per protegir-se de les punyalades i va aconseguir fugir del lloc i demanar ajuda a la policia.

Un amic de la víctima el va poder portar a l’hospital Son Llàtzer de Palma de Mallorca, mentre els agressors van fugir en cotxe. Finalment, la Policia Nacional va trobar l’autor i detenir-lo acusat d’un delicte de temptativa d’homicidi.