Apallissa fins a la mort amb 100 cops al nen de la seva parella de 15 anys

El petit va ser colpejat més de 100 vegades en 30 minuts i va aparèixer inconscient a la banyera

Un jove de 15 anys va aparèixer inconscient en la banyera de la seva casa i va acabar morint en l’hospital. Els metges no van poder fer res per a salvar-li la vida després de la brutal pallissa que va rebre, presumptament, per part de la parella de la seva mare amb el consentiment d’ella.

Una de les proves del judici per assassinat que més pes ha adquirit, segons informa la BBC, són les imatges d’una càmera de seguretat que mostren com el menor va ser colpejat més de 100 vegades en 30 minuts. No obstant això, la mare del petit Sebastian Kalinowski, Agnieszka Kalinowska, i la seva parella, Andrzej Latoszewski, neguen haver assassinat al menor l’agost de 2021. Solament ell admet la seva responsabilitat com a culpable d’homicidi involuntari.

En el vídeo reproduït en el Tribunal del Leeds, datat el 30 de juliol de 2021 (dues setmanes abans de la mort), es veu al jove Sebastian agafat per la camisa i arrossegat pel mejador de casa a Huddersfield.

En les imatges Latoszewski li subjecta els braços mentre li dona cops amb el genoll en el pit i en l’estómac repetidament. En un moment del vídeo Latoszewski deixa de colpejar a Sebastian per a netejar-se la suor de la cara i els braços amb una tovallola abans de reprendre els seus atacs.

En un altre moment es veu a Sebastian respirant amb dificultat en un racó de l’habitació mentre Latoszewski acaricia un gat i la mare de la víctima mira la televisió alhora que menja una torrada.

Sebastian va ser trobat inconscient en la banyera el 13 d’agost i posteriorment va ser declarat mort a l’hospital. Va morir a conseqüència de les fractures de costelles no tractades, segons l’acusació.