Amenaça la seva neboda amb una espasa del Cid de 59 centímetres

En la fugida, la víctima va caure per les escales

La Policia Nacional ha detingut aquest cap de setmana a Pamplona un home de 46 anys per amenaçar amb una espasa de 59 centímetres la seva neboda, que va haver de sortir corrent del domicili i en la fugida va caure per les escales.

Segons han informat des del cos policial, els fets van passar el migdia d’aquest diumenge, quan el detingut va rebre una de les seves nebodes brandant una espasa amb la qual la va amenaçar. La víctima va haver de sortir corrent del domicili i en la fugida va caure per les escales. L’arma en qüestió era una espasa de 59 cm de fulla amb empunyadura negra i la inscripció ‘Colada del Cid’.

Quan les patrulles policials van arribar a la zona, el presumpte autor havia fugit. El dispositiu de cerca organitzat per la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana es va localitzar aquesta mateixa tarda i en l’escorcoll de seguretat li va ser intervingut, a més, un ganivet de grans dimensions (21,5 cm de fulla). Per aquest motiu va ser detingut per un delicte d’amenaces greus i traslladat a dependències policials juntament amb les armes blanques.