Almenys 30 morts i 72 ferits en un incendi d’un ferri

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Almenys 30 persones han mort i 72 han resultat ferides després que un incendi arrasés un ferri amb prop de 500 persones a bord en el riu Sugandha, a la ciutat de Jhalakathi, al sud de Bangladesh.

“Hem recuperat 30 cossos de l’interior del vaixell fins ara”, ha dit el cap del Servei de Bombers i Defensa Civil de la ciutat, Shahidul Islam, segons recull el diari bangladesí ‘The Daily Star’.

L’incendi, que ha durat unes tres hores i ha començat al voltant de les 3.00 hores del divendres, ha arrasat el ferri, replet de passatgers, causant que moltes persones es llancessin al riu en un intent desesperat per salvar les seves vides, segons ha recollit el portal de notícies ‘Bdnews.com’.

El Servei de Bombers de la ciutat ha acudit al lloc en un de ròssec –tipus de vaixell–, mentre diversos veïns es concentraven en la riba del riu. Així mateix, els Bombers han avisat que el nombre de víctimes pot anar pujant a mesura que els cossos de seguretat i d’emergències realitzin la feina de casa.

El subdirector del Servei de Bombers de la ciutat de Barishal, situada el delta del Ganges, Kamal Hossain Bhuiyan, ha informat que se sospita que l’incendi podia haver començat a la sala de màquines del ferri i que, poc després, les flames haurien obligat el vaixell a fondejar en les ribes del riu en l’àrea de Diakul, prop del pont Gabjan.

Cinc unitats de bombers estan duent a terme l’operació de rescat, però els esforços s’han vist complicats per l’espessa boira matutina sobre el riu.