Almenys 3 morts i 33 ferits en una explosió

També ha causat danys materials en diversos edificis circumdants

Almenys tres persones han mort i més de 30 han resultat ferides aquest dijous a causa d’una explosió registrada en un restaurant a la ciutat xinesa de Shenyang, en el nord-est del país, després d’una fuga de gas en el local, segons han confirmat les autoritats.

Segons les informacions recollides pel diari xinès ‘Global Times’, l’explosió, que ha tingut lloc a les 8.20 hores (hora local) ha causat danys materials en diversos edificis circumdants. Els ferits han estat traslladats a diversos hospitals, sense que hi hagi detalls sobre el seu estat.

Per part seva, el Ministeri d’Habitatge i Desenvolupament Urbà-Rural ha enviat a un equip de recerca al lloc, on operen a més prop d’un centenar de bombers en operacions de cerca i rescat, per a intentar esclarir el succeït.

Durant la nit del dimecres es va tallar el flux de gas en la zona per labors de manteniment, un servei que s’ha reiniciat a primera hora d’aquest dijous. La companyia del gas xinesa ha manifestat que ara com ara no se sap si el restaurant operava amb una altra font de subministrament.