Almenys 19 morts en un accident d’un autobús

Entre els ferits es troben diversos menors d'edat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Almenys 19 persones han mort aquest divendres en un accident d’autobús de pelegrins en el municipi de Joquicingo, en Estat de Mèxic, que ha deixat també 30 ferits.

El Govern de l’esmentat estat mexicà ha confirmat aquesta xifra d’afectats pel succés que ha tingut lloc en el matí d’aquest divendres en la carretera entre Jocquicingo i Malinalco, quan el vehicle ha xocat contra un habitatge.

Entre els ferits es troben diversos menors d’edat que han estat traslladats a centres hospitalaris amb danys de diferent gravetat, informa el diari mexicà ‘La Jornada’.

En l’autobús viatjaven pelegrins procedents de l’estat de Michoacán que es dirigien al Santuari de Chalma, un dels temples més concorreguts del país.

El sotssecretari del Govern d’Estat de Mèxic, Ricardo de la Creu, ha avançat que les autoritats cobriran les despeses funeràries de les víctimes mortals de l’accident, entre les quals es troba el conductor. Així mateix, ha indicat que s’ha posat en contacte amb les autoritats de Michoacán per a traslladar els cossos, recull el mitjà mexicà ‘L’Universal’.

La carretera on ha ocorregut l’accident roman tancada aquest divendres mentre es realitzen labors de neteja dels enderrocs i la Fiscalia investiga les causes del succés.