Alliberen a una menor emmordassada al soterrani d’un local

La Policia Nacional ha alliberat a una jove, de 15 anys, que estava emmordassada al soterrani d’un local al districte madrileny de Carabanchel i ha detingut el presumpte autor de la retenció, segons han informat fonts policials.

El succés va passar dimecres a la tarda quan, al moment menys pensat del seu captor, la víctima va poder posar-se en contacte amb els serveis policials.

La jove va facilitar als policies el lloc on es trobava, si bé les dades que va aportar no eren correctes.

Després de més d’una hora de recerca i batudes per la zona, els agents van localitzar un local, en un fons de sac, on podria trobar-se la jove.

Quan va arribar el dispositiu policial, aquest establiment d’oci estava tancat i amb música de fons a tot volum.

Els policies van baixar al soterrani, on van trobar la menor emmordassada amb cinta americana i lligada amb cables a una cadira i la van alliberar.

La Policia Nacional va detenir el presumpte autor dels fets, de 36 anys, que tenia una actitud violenta i estava armat amb un xerrac, un martell i un tornavís.

Les primeres indagacions apunten que aquest home va coincidir fa uns dies amb la noia i el seu grup d’amics en una festa. Pel que sembla, li van desaparèixer diversos objectes personals i ha acusat la menor i als seus coneguts i els va amenaçar perquè li retornessin.

Amb aquesta excusa, va quedar amb la jove i després la va retenir de manera il·legal.