Agressió sexual a una nena de 10 anys en un parc

El detingut va ser derivat als Mossos d'Esquadra i a la Fiscalia de menors, segons han explicat fonts policials, i ha quedat en llibertat amb càrrecs

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut un menor per presumptament haver fet tocaments a una nena d’uns 10 anys a la localitat. Segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’ i ha confirmat l’Agència Catalana de Notícies (ACN), els fets van tenir lloc diumenge passat, 22 de maig, en un parc de la capital del Baix Camp on el suposat agressor i la víctima van coincidir i s’hauria produït l’agressió sexual.

El pare de la menor, després que la nena li expliqués el que havia passat, va alertar la Guàrdia Urbana, que va identificar l’autor i el va aconseguir detenir dilluns, el dia següent, al carrer Velers de la ciutat. El detingut va ser derivat als Mossos d’Esquadra i a la Fiscalia de menors, segons han explicat fonts policials, i ha quedat en llibertat amb càrrecs. La víctima va ser traslladada a l’Hospital Sant Joan de Reus per ser sotmesa a un examen mèdic.

El mes passat hi va haver un cas similar a Tarragona amb un detingut de 13 anys acusat d’agressió sexual a una altra menor i d’haver-li robat el telèfon mòbil. La jove, de 15 anys, va denunciar ella mateixa els fets als Mossos d’Esquadra.