Agredeix amb una tassa al cap a un home mentre condueix

Es va produir a causa d'una discussió i va provocar un accident

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dimarts a la nit a un home de 31 anys acusat d’un delicte de lesions per, presumptament, llançar una tassa de cafè a un altre individu mentre conduïa, després d’una discussió entre tots dos, provocant un accident.

Segons la policia local, van rebre un avís d’un accident de trànsit al carrer Germans Esquerre i, una vegada en el lloc, van trobar al conductor que havia causat l’accident amb una ferida oberta al cap.

El conductor els va explicar que, mentre estava conduint, havia rebut al cap l’impacte d’una tassa de cafè que li havia llançat un home amb qui havia discutit minuts abans.

A causa de l’impacte, el conductor va perdre el control del cotxe i va col·lidir contra un altre que estava estacionat.

Una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdics) li va practicar les primeres capellans i ho van traslladar fins a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida on va rebre punts de sutura.

Gràcies a la descripció facilitada pel conductor, les patrulles van iniciar la cerca de l’autor dels fets i, finalment, van localitzar l’home de 31 anys, a qui van detenir com a presumpte autor d’un delicte de lesions.