Agredeix sexualment a la néta de la seva parella actual

La Policia Nacional va arrestar fa uns dies a Getafe a un home de nacionalitat peruana i 50 anys d’edat per suposadament agredir sexualment a una nena 12 anys, néta de la seva parella actual, ha confirmat a Europa Press una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Encara que les agressions sexuals presumptament es portaven cometent des de setembre, va ser el divendres quan va comptar mitjà plorant a una psicòloga del seu col·legi, situat en el madrileny districte de Llatina, que la parella de la seva àvia abusava d’ella. Els responsables del centre van posar en coneixement l’ocorregut a l’equip d’Agents Tutors de la Policia Municipal de Madrid.

Els agents es van fer càrrec de les primeres recerques i es van reunir amb el director del col·legi i van informar dels tràmits a la mare de la nena, entre ells l’examen mèdic a l’Hospital de La Paz, que ara com ara és l’únic hospital madrileny amb una unitat encarregada d’atendre les víctimes d’aquesta mena de delictes.

Posteriorment, els policies municipals i la víctima al costat de les seves mare van comparèixer el mateix divendres en la Unitat especialitzada en Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional de Getafe, que localitzar-se el domicili familiar de la nena allí ha estat l’encarregada de seguir la recerca d’aquest cas. També van interrogar a l’àvia, que assegurava desconèixer l’ocorregut.

Amb tots els testimoniatges i la denúncia, els agents van detenir al supòsit delinqüent el dissabte a les 1.30 hores en el domicili familiar de Getafe per un delicte d’agressió sexual. Es tracta d’un ciutadà peruà amb antecedents però per una altra mena de delictes, han indicat les mateixes fonts.