Agredeix la seva esposa embarassada amb una ampolla de vidre

L'home va arribar al domicili en estat d'embriaguesa

La Policia Local ha detingut a un home per un presumpte delicte de violència masclista després d’agredir a la seva parella sentimental, embarassada, a la qual va ferir amb una ampolla de cristall, segons van informar a Europa Press fonts municipals, a Burgos.

Els fets avui coneguts van tenir lloc el matí del dissabte, quan sobre les 10.45 hores efectius d’unitats UPC van rebre avís de la sala 112/092 informant d’un possible cas de violència de gènere al carrer Miguel d’Unamuno, en la zona sud de la ciutat.

Una vegada en el replà del domicili, els agents van ser requerits per la dona, que va manifestar que la seva parella sentimental l’havia agredit i que es trobava a l’interior de l’habitatge.

Dues agents femenines de la secció d’UPC de la Policia Local es van entrevistar amb la dona que, molt nerviosa i sanglotant, va manifestar estar embarassada i haver sofert diverses agressions per part de la seva parella. Les agents es van adonar de danys a l’interior de la porta d’accés a l’habitatge i també d’un tall a la mà de la dona.

L’agressió va ocórrer quan l’home va arribar al domicili en estat d’una certa embriaguesa i, després de mantenir una discussió, va trencar una ampolla amb la qual va causar una ferida a la seva parella.

Davant això, va ser requerit un servei sanitari en el domicili per a atendre la dona, que va ser finalment traslladada als serveis d’urgències del HUBU per a una millor assistència i valoració.

Per part seva, els agents de la Policia Local van detenir a l’agressor per un presumpte delicte violència de gènere i li van traslladar als calabossos.