Agredeix el seu cap per no renovar-li el contracte

La víctima va caure a terra fruit dels cops rebuts i va necessitar 4 punts de sutura

La Policia Nacional ha detingut a un home de 63 anys i amb 2 antecedents policials per delictes de diversa naturalesa, com a presumpte autor d’un delicte de lesions greus. El passat 15 de juny el treballador d’un establiment hostaler denunciava l’agressió rebuda pel seu cap.

El denunciant manifestava que després de comunicar al propietari de l’establiment en el qual treballava que no continuaria una vegada finalitzés el seu contracte, aquest va reaccionar de manera agressiva proferint insults i amenaces contra el treballador, arribant a agredir-li.

La víctima va caure a terra fruit dels cops rebuts, aconseguint escapolir-se del seu agressor va sortir de l’establiment per a dirigir-se al centre de salut on va ser atès de les lesions rebudes, necessitant quatre punts de sutura en una ferida incisa contusa a la regió parietal esquerra.

Els agents van iniciar les gestions precises per a la identificació i localització de l’autor dels fets que va resultar finalment detingut en el matí del passat dilluns per un delicte de lesions greus. La recerca i detenció les han efectuat funcionaris de la Comissaria Provincial de Policia Nacional de Valladolid.

El detingut va ser posat en llibertat després de prestar declaració i remetre les diligències al Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia.