Agredeix a la seva parella en ple carrer i intenta pegar als testimonis que l’ajuden

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional van detenir la matinada de Nadal a un jove de 22 anys que presumptament va agredir a la seva parella en ple carrer i va intentar pegar a les persones que van auxiliar a la dona, a València. De fet, una d’elles va ser perseguida per l’ara arrestat que va tirar diverses motocicletes aparcades i va abonyegar el capó d’un cotxe.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, els fets es van produir la matinada de Nadal, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigissin a l’entrada d’una discoteca del districte de Marítim, on el servei de seguretat tenia retingut a un jove per presumptament agredir a la seva parella i tirar diverses motocicletes al sòl.

Els policies es van dirigir immediatament al lloc on el vigilant de seguretat els va explicar que, moments abans, havia escoltat un altercat pel que s’havia acostat i vist com l’home que tenien retingut perseguia un jove ja que, pel que sembla, aquest últim havia ofert ajuda a la núvia del sospitós.

Els agents es van entrevistar amb diversos testimonis que van corroborar que havien vist al presumpte autor dels fets discutir “acaloradament” amb la seva parella, per a acabar agredint-la amb empentes i cops en el pit.

Els testimonis es van interposar entre ells i el jove presumptament va intentar agredir-los també. En la seva persecució va tirar diverses motos i va abonyegar el capó d’un cotxe. Davant tals fets, els agents van detenir al jove com a suposat autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.