Admet l’abús sexual de la seva neboda de 5 anys i es lliura de la presó

La fiscalia contempla que s'havia reparat part del dany perquè havia abonat 3.000 euros per la víctima

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’home acusat d’un delicte continuat d’abusos sexuals a menors per realitzar tocaments a la seva neboda des que tenia cinc anys i fins als vuit, ha reconegut els fets i ha acceptat la pena de dos anys de presó que sol·licitava la Fiscalia.

En el seu escrit, el ministeri públic contemplava les circumstàncies atenuants de reparació del mal, en haver consignat en el jutjat 3.000 euros que ara es lliuraran a la víctima en concepte d’indemnització i confessió tardana, per haver reconegut els fets.

Per això, sol·licitava una condemna de dos anys de presó, prohibició de comunicació i acostament a la menor durant dotze anys i imposició d’una mesura de llibertat vigilada d’altres cinc anys.

En el judici, celebrat aquest dilluns en l’Audiència Provincial de Cantàbria, l’acusat ha reconegut els fets i s’ha conformat amb la pena que es reflectia en l’escrit del fiscal. Però al  no comptar amb antecedents penals, el seu advocat ha sol·licitat la suspensió de la pena privativa de llibertat, i la fiscalia i l’acusació particular no s’han oposat.