Acusat d’abusar d’una nena de 4 anys en un galliner

Demanen que se li imposin 5 anys de presó

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Fiscalia demana una pena de 5 anys de presó per a un home acusat d’un delicte d’abusos sexuals sobre una nena de 4 anys, a la qual va fer tocaments en les seves parts íntimes, aprofitant que tots dos es trobaven sols a l’interior del galliner d’un habitatge. L’encausat serà jutjat aquest dijous en la secció primera de l’Audiència Provincial de la Corunya.

Segons l’escrit d’acusació pública, els fets van ocórrer el 18 d’agost de 2017 en el galliner d’una casa situada en Oroso, on l’acusat es trobava amb la nena. “Amb intenció de satisfer els seus desitjos lúbrics” i aprofitant “la curta edat” de la menor, li va baixar els pantalons i la roba interior i li va realitzar tocaments.

La Fiscalia recull en el seu escrit que l’acusat va ser incapacitat judicialment en 2012 i que la seva tutela va ser assumida per la Fundació Galega per a a Tutela d’Adults (FUNGA). No obstant això, en el moment dels fets i segons els informes forenses, conservava les seves capacitats cognititas i volitives.

Per l’ocorregut en aquest galliner, el ministeri públic el considera autor d’un delicte d’abús sexual sobre menor de 4 anys i demana que se li imposin 5 anys de presó.

Així mateix, reclama que se li prohibeixi acostar-se o comunicar-se amb la víctima durant 10 anys, i que se li imposi la mesura de llibertat vigilada també durant una dècada. Quant a la responsabilitat civil, haurà d’indemnitzar a la nena en 8.000 euros pels danys morals.