Abusa sexualment de les seves dues nebodes menors d’edat

Les nenes tenien cinc i nou anys

Un home és acusat d’abusar sexualment de les seves dues nebodes menors d’edat entre 2017 i 2019 aprofitant les ocasions en les quals es quedava tot sol amb les petites. El Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia (TSJA) ha confirmat la condemna a deu anys de presó i altres deu de llibertat vigilada.

En una sentència, a la qual ha tingut accés Europa Press, la Sala civil i Penal del TSJA ha desestimat el recurs presentat per l’acusat contra la sentència de la Secció Segona de l’Audiència de Granada que també li prohibeix comunicar-se o aproximar-se a les nenes, l’obliga a participar en programes d’educació sexual i li inhabilita per a qualsevol professió o ofici que comporti contacte regular i directe amb menors d’edat durant 15 anys.

La sentència considera provat que l’acusat, natural del Marroc, residia des de la seva arribada a Espanya a l’abril de 2017, en l’habitatge del seu germà i el seu cunyat al costat de les seves dues nebodes quan tenien cinc i nou anys, i va abusar d’elles tant en el domicili familiar, com en sortides per a banyar-se al riu o fins i tot a vegades en els quals els pares de les menors van haver de ser ingressats per diferents circumstàncies a l’hospital.

El tribunal li ha condemnat per dos delictes continuats d’abús sexual a la pena de cinc anys i un dia de presó per cadascun d’ells en aquesta sentència que ara ha confirmat l’alt tribunal andalús i contra la qual cap recurs davant el Tribunal Suprem.