Abusa sexualment de la seva neboda durant una comunió

El condemnat va aprofitar-se que la nena de vuit anys havia de posar-se el biquini per a banyar-se en la piscina

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Balears ha condemnat a un home a dos anys de presó per abusar sexualment de la seva neboda durant la celebració d’una comunió en Cala Mandia, a Manacor. L’home no haurà d’ingressar a la presó si no comet cap delicte durant un període de tres anys i completa un curs d’educació sexual.

L’home ha acceptat els fets després d’aconseguir un acord amb el Ministeri Fiscal en la vista celebrada aquest dilluns. També se li ha imposat una multa de 6.000 euros, que haurà d’abonar en el termini màxim d’un any, la prohibició d’acostar-se a la víctima a menys de 500 metres durant un període de set anys i la llibertat vigilada durant sis anys.

Abans de la celebració de la vista, la mare de la víctima ha empès i insultat a l’home a les portes de l’Audiència. “Li has fotut la vida a la teva neboda”, li ha etzibat la dona, que també ha protestat contra el funcionament de la Justícia. Diversos testimonis han intervingut per a impedir l’agressió.

Els fets van ocórrer el 17 de maig de 2014, durant la festa de celebració de la comunió de la seva neboda en un hotel en Cala Mandia.

El condemnat ha reconegut que, aprofitant-se que la seva neboda, de llavors vuit anys, havia de posar-se el bikini per a banyar-se en la piscina, la va acompanyar a l’habitació.

Una vegada dins, l’home li va dir que havia de dutxar-se, al que la petita va accedir. Aprofitant-se d’aquesta situació, el condemnat va obrir la cortina de la banyera i va abusar sexualment de la menor.