Abandona el seu nadó acabat de nèixer

La dona estava amb les cames ensangonades i negava que el nadó fos seu

El conductor d’un camió va veure una dona amb les cames ensangonades que portava una espècie d’amanyac de mantes. L’home creia haver vist el petit braç d’un bebè entre les teles i no va dubtar a cridar a la Guàrdia Civil. Els fets van passar al voltant de les 13:30 hores, a un polígon industrial del municipi de La Granadina de Sant Isidre, a Alacant.

La dona de 39 anys i nacionalitat suïssa no volia ser atesa pels sanitaris i en ser explorada van descobrir un enorme sagnat que indicava que podia haver donat a llum.

Daniela ho negava i no volia col·laborar indicant als agents la casa abandonada en la qual hauria pernoctat, però el seu relat no era consistent i es va decidir inspeccionar els voltants. A pocs metres de la casa van trobar unes mantes enrotllades i amagades darrere d’uns bidons en el sòl. La sorpresa va ser majúscula quan dins l’embalum van trobar a una nounada que encara conservava el cordó umbilical. Malgrat presentar clars símptomes de deshidratació estava en bon estat de salut.

La mare i la bebè van ser traslladats pel SAMU a l’Hospital Vega Baixa d’Oriola, on romanen en observació. La dona no ha volgut col·laborar i continua desentenent-se de la petita, que es troba en la unitat de nounats i ha estat anomenada Noa. La mare està detinguda com a autora d’un delicte d’abandonament de menors i roman detinguda a l’espera de ser posada a disposició judicial.