Tornen a condemnar a presó Albert Cavallé, ‘l’estafador de l’amor’

Cavallé va negar els fets i el seu advocat va demanar l'absolució

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Jutjat Penal 19 de Barcelona ha condemnat a ‘l’estafador de l’amor’, Albert Cavallé, a un any i quatre mesos de presó per revendre un ordinador robat a una noia. La sentència, a la qual ha tingut accés Europa Press, considera provat que va vendre l’ordinador en una botiga de segona mà a canvi de 380 euros “sabent” que qui li havia donat l’havia robat.

Dues persones no identificades havien robat l’ordinador a una noia estirant del maletí que portava mentre caminava pel carrer. L’advocat de Cavallé, David Sans, ha explicat a Europa Press que aquest mateix dilluns ha presentat un recurs contra aquesta condemna.

Judici

En el judici per aquest cas, al maig, Cavallé va negar els fets i el seu advocat va demanar l’absolució, mentre que la Fiscalia va demanar condemnar-lo a 18 mesos de presó per un delicte d’encobriment.

Cavallé es va defensar al·legant que en el contracte de compra de l’ordinador no consta la seva signatura -però sí el seu DNI- i creu que no hi ha “garanties” que l’ordinador robat i el que es va revendre siguin el mateix.

No obstant això, un Mosso d’Esquadra va atestar que van trobar l’ordinador fent servir bases de dades que recopilen els números de sèrie.