Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

81 municipis de Catalunya en perill molt alt d’incendis aquest dissabte

Avatar photo
En aquests municipis, de 10 comarques diferents, està prohibit fer focs, fumar i l’ús d’alguns tipus de maquinària

Els Agents Rurals de Catalunya han activat aquest dissabte el nivell tres del Pla Alfa per perill molt alt d’incendis en 81 municipis de 10 comarques, que es concentren sobretot Lleida i a l’oest de Tarragona.

Els avisos per perill alt o moderat d’incendis s’estenen per gairebé tot el territori català, menys en algunes comarques del Pirineu i de la província de Girona, que queden fora de les alertes preventives, ha informat Agents Rurals de Catalunya en la seva pàgina web.

Les comarques amb més municipis amb alertes de nivell tres del Pla Alfa són, de més a menys: Garrigues, Segrià, Segarra, Urgell, Noguera i Terra Alta, seguides de Conca de Barberà, Ribera d’Ebre, Solsonès i Anoia.

Els Agents Rurals de Catalunya han recomanat evitar situacions de risc en el medi natural i han recordat la prohibició total de fer foc en entorns forestals.

El nivell tres del Pla Alfa comporta la suspensió de totes les activitats de risc, excepte algunes activitats essencials regulades, i prohibeix qualsevol mena de foc, fumar en terreny forestal, bufadores, radials, globus aerostàtics o la caça.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Reus Viu el Vi s’estrena al parc Sant Jordi amb èxit

Notícia següent

Feijóo demana un vot massiu el 9-J per estar “més a prop” d’un canvi de govern a Espanya

Notícies relacionades