2 menors apunyalen a un indigent en un parc

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Fiscalia de Menors sol·licitarà mesures d’internament i de llibertat vigilada als dos menors acusats d’haver apunyalat a un jove indigent al parc situat al costat del centre hospitalari Bola Blava d’Almeria, al qual la víctima va aconseguir arribar amb prou feines per a ser assistit de la greu ferida que va sofrir en l’abdomen.

Fonts judicials han indicat a Europa Press que el Ministeri Públic considera els fets susceptibles d’un delicte d’assassinat i un altre d’omissió del deure de socors, ja que cap dels menors van auxiliar a la víctima després d’ocasionar-li la ferida per la qual va estar una setmana ingressat i 38 dies impedit per a les seves ocupacions habituals.

L’apunyalament

Els fets van tenir lloc al voltant de les 19.00 hores el 6 d’abril, quan tots dos menors es trobaven fent un volt pels voltants de l’hospital fins que van arribar al lloc en el qual se situava el jove amb totes les seves pertinences, ja que vivia al carrer.

En aquest sentit, els tres van entaular una conversa fins que, uns 20 minuts després i de manera “sorprenent”, un dels menors hauria tret un ganivet i l’hauria clavat en l’abdomen a la víctima “amb la intenció de posar fi a la seva vida” a pesar que aquesta es trobava “tombada en el sòl” i “sense possibilitat de defensar-se”.

Després dels fets, tots dos menors haurien fugit del lloc malgrat que la víctima es trobava ferida de gravetat en el ventre. Així, ni l’autor material de la ganivetada ni el seu acompanyant van sol·licitar ajuda o auxili per a l’indigent, qui va evitar la mort en aconseguir per compte propi avançar uns metres fins a l’hospital per a ser atès.