15 joves agredeixen a dos nois en un parc per a pujar el vídeo a Instagram

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Policia Nacional ha detingut a un adolescent de 16 anys per agredir brutalment, al costat de molts altres, a dos joves aquest cap de setmana en un parc de Leganés, ha informat a Europa Press una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van ocórrer el diumenge sobre les 22 hores quan suposadament dos amics de 18 anys es trobaven tranquil·lament asseguts en un banc del parc de la Hispanitat quan van arribar una quinzena de xavals, als quals no coneixien de res, que els van

Les víctimes han denunciat que van rebre cops de puny, ‘botellazos’ i puntades, fins i tot tirats en el sòl, i un d’ells també tallis a les mans provocats suposadament per una navalla. Tota aquesta escena la van gravar i la van publicar en Instagram –encara que després van retirar les imatges–, per la qual cosa creuen que aquesta era la finalitat de la pallissa. Llavors va arribar la Policia Municipal i els atacants van fugir.

“Eren molts i no coneixíem a ningú d’absolutament res. Eren menors d’edat, prop dels 18 anys i van venir per nosaltres sense motiu”, va assegurar a Telemadrid un dels agredits.

No obstant això, fonts municipals han precisat a Europa Press que quan van arribar els agents locals van veure un “enfrontament de dos grups” que sumaven una desena d’implicats. Per tant, qüestionen la versió del denunciant, encara que sí que reconeixen que un dels implicats en el contenciós sí que presentava una lesió “important” al braç.

Precisament aquesta persona va acudir, al costat del seu amic, a l’hospital Severo Ochoa de Leganés on al primer li van enguixar el braç dret per fissures i al segon li van tractar de diverses contusions. Precisament a l’hospital va arribar poc després, sobre la una de la matinada, un dels supòsits atacants, que presentava ferides en la cara, qui va ser reconegut immediatament per les víctimes, que se li van encarar.

Avisats pels guàrdies de seguretat, es van personar en el lloc agents de la Policia Nacional, que van detenir a l’identificat, acusat presumptament d’un delicte de lesions. Es tracta d’un marroquí de 16 anys sense antecedents. Els agents busquen ara a la resta dels implicats en els fets i estan comprovant si existeixen fets similars anteriors a Leganés.