1.000 desallotjats en dues discoteques per saltar-se les mesures de protecció

Els agents de la policia van poder comprovar l'incompliment generalitzat de les mesures respecte a la distància de seguretat, l'ús de màscares o pipes compartides

La Policia Local ha desallotjat a 1.135 persones de l’interior de dues discoteques en la matinada d’aquest dissabte per incomplir les mesures Covid-19 i ha inspeccionat un total de vuit establiments.

En aquest sentit, sobre les 02,00 hores d’aquesta matinada i durant una inspecció en una discoteca situada en la Plaça de l’Encarnació de Sevilla, agents de la Policia Local van poder comprovar l’incompliment generalitzat de les mesures Covid-19 respecte a l’ús de màscares i distància de seguretat, informa Emergències Sevilla en les seves xarxes socials.

Davant aquesta situació, es van incoar els procediments sancionadors oportuns i es va procedir al desallotjament de 295 persones que es trobaven en el seu interior. Els agents van ordenar el cessament immediat de l’activitat.

Així mateix, entorn de les 03,25 hores, agents d’aquest Cos van desallotjar a 840 persones de l’interior d’una discoteca situada en la Plaça de la Legió per incomplir de forma generalitzada, com el cas anterior, les mesures Covid-19, respecte a les distàncies de seguretat, ús de màscares, així com ús de pipes compartides en el seu interior.