Vic entre els 10 ajuntaments amb més maduresa digital de Catalunya

El reconeixement del Consorci de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC) reconeix la digitalització i l'administració oberta i propera amb la ciutadania

L‘Ajuntament de Vic es troba entre els 10 ajuntaments de Catalunya, de municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants, amb més maduresa digital i amb una administració més oberta i propera amb la ciutadania. 

Aquest reconeixement, atorgat pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), posa en valor el compromís del consistori amb el món local i l’entorn més proper, així com la transformació digital per poder acostar l’administració pública a la ciutadania d’una manera fàcil i entenedora.

La transparència, el bon govern, la innovació tecnològica i l’accés a la informació són alguns dels objectius per assolir més eficiència, agilitat i una millora del servei públic, destacat la regidora de Serveis Generals, Núria Homs. 

Un dels eixos inclosos en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) és el de continuar treballant per una administració més oberta, moderna i propera.