Oberta la convocatòria del VicSona 2021

Fins al 25 de juny es poden presentar propostes musicals, que aquest any se celebrarà en únic concert en el marc de la programació cultural d’estiu

S’obre la convocatòria per a presentar propostes musicals de la Mostra de Música Jove VicSona 2021, que organitza l’Ajuntament de Vic. Des de Vicjove es vol continuar contribuint a la promoció i creació musical emergent local i comarcal, “sobretot després de les dificultats que ha patit el sector cultural durant aquest any de pandèmia”, remarca la regidora d’Educació i Joves, Elisabet Franquesa.

Fins al dia 25 de juny tots els grups musicals o bé solistes i interessats a participar en aquesta nova edició podran fer arribar els seus projectes musicals a través de la web del Vicjove. Entre totes les sol·licituds se seleccionaran 5 propostes que actuaran en un únic concert el dia 15 de juliol, a partir de les 19h, a la Plaça del Carbó, i en el marc de la programació cultural d’aquest estiu “Va de pessics”.

Per participar no hi ha requisits previs i la presentació de propostes és oberta, però es valoraran positivament que els músics siguin residents a la comarca d’Osona o que hi tinguin alguna mena de vinculació, que hi hagi components femenins o paritat de gènere entre els membres del grup/banda i que el grup (o solistes) siguin menors de 30 anys.

Mostra de creació i interpretació musical

El VicSona és una mostra que està oberta a qualsevol forma de creació, interpretació i estil musical, dins d’un concepte ampli de música moderna. D’entre els participants es valora positivament que hi hagi vinculació amb la comarca d’Osona, components femenins al grup o paritat de gènere i que el seus membres o solistes siguin menors de 30 anys.