Detenen una dona a Vic per agredir i amenaçar amb arma blanca la dependenta d’una botiga

La detinguda, de 55 anys, hauria intentat robar en un altre comerç una estona abans

La Guàrdia Urbana de Vic ha detingut una dona de 55 anys i veína de Tona com a presumpte autora d’un robatori amb violència i intimidació amb arma blanca en una botiga. L’avís es va rebre el 7 d’octubre pels volts de les 18.00 per un robatori a una botiga del carrer Verdaguer.

La dependenta que hi havia en aquell moment, ho va intentar impedir i va resultar ferida lleu a una mà. L’autora va aconseguir escapar després de robar diners de l’establiment. Gràcies a la descripció facilitada, es va iniciar un operatiu i una hora més tard una patrulla va identificar una dona al carrer Sant Pere.

En l’escorcoll, van comprovar que duia una navalla i diners en metàl·lic que podien provenir del robatori que hauria comès. Seguidament se la va detenir per un presumpte robatori amb violència i intimidació amb arma blanca.

D’altra banda, també es va tenir coneixement d’un intent de robatori en un altre comerç de la ciutat que presumptament hauria comès aquesta mateixa persona. Va passar abans que el robatori amb intimidació i agressió a la dependenta.