Afectacions en la mobilitat a Vic amb motiu de la Cavalcada de Reis

Durant el dia 5 de la tarda hi haurà afectacions en el transport públics i en el transport privat

Amb motiu de la Cavalcada dels Reis 2022 del dimecres, dia 5 de gener, a la ciutat de Vic es tallaran diversos trams de circulació i hi haurà diverses prohibicions d’estacionaments en diferents punts de la ciutat.

Per aquest motiu es recomana que la gent es desplaci a peu o faci servir el transport públic, que funcionarà fins a un quart de 6 de la tarda.

Afectacions temporals en la circulació de vehicles

  • A partir de les 4 de la tarda, i fins que acabi la Cavalcada, no es podrà accedir al Passeig de la Generalitat des de la sortida Vic Sud.
  • A partir de dos quarts de 6 de la tarda, i fins que acabi la Cavalcada, no es podrà circular en tot el Passeig de la Generalitat, la Rambla del Passeig, la Rambla del Carme, la Rambla Davallades, Rambla de l’Hospital, Rambla Sant Domènec, Rambla del Bisbat, Rambla dels Montcada, carrer del Doctor Junyent, carrer Jacint Verdaguer i carrer Mossèn Josep Gudiol.
  • A partir de dos quarts de 6 de la tarda, i durant el pas de la Cavalcada, hi haurà restriccions puntuals de circulació a tots els trams de carrer que van a parar al Passeig de la Generalitat, al l’avinguda Països Catalans, dels Pont del Blanqueig en sentit centre ciutat i a la rotonda del carrer de Sant Segimon en sentit carrer de Torres i Bages. Aquestes restriccions es faran en funció del pas de la cavalcada.

    Prohibicions temporals de parada i d’aparcament

  • A partir de les 2 del migdia no es podrà aparcar en tot el Passeig de la Generalitat, a la Rambla del Passeig, la Rambla del Carme, la Rambla Davallades, Rambla de l’Hospital, Rambla Sant Domènec, Rambla del Bisbat, Rambla dels Montcada, carrer Verdaguer i carrer del Doctor Junyent i carrer Mossèn Josep Gudiol.

Afectacions en les línies de transport urbanes i interurbanes

  •  Bus urbà: L’últim bus urbà que circularà el dia 5 de gener arribarà a l’estació d’autobusos a tres quarts de 5 de la tarda.
  • Autobusos interurbans: A partir de les 16.00 hores, les parades de la Ponzella i Pont del Blanqueig queden anul·lades.