Una dona s’enfronta a quatre anys de presó per agressió amb arma blanca en una discoteca

La víctima va rebre diverses ganivetades que li van causar lesions al braç esquerre consistents en tres ferides diferents.

Una dona s’enfronta a quatre anys de presó per, presumptament, agredir amb arma blanca una altra noia a les portes de la discoteca La Gozadera de Manresa. Els fets van succeir el 7 d’abril del 2018 i, segons la fiscalia, la víctima i l’acusada van tenir una baralla a l’interior de la discoteca en la qual van haver d’intervenir els vigilants de la discoteca per aturar-la.

La víctima va sortir de l’establiment i l’acusada es va dirigir a la víctima i es va iniciar una altra discussió. Segons l’escrit d’acusació la processada va treure una navalla o petit ganivet i va agredir a la víctima produint-li diversos talls en un braç i va fugir del lloc dels fets.

L’agressió li va produir a la víctima, que en el moment dels fets tenia 24 anys, diverses lesions al braç esquerre consistents en tres ferides diferents, una de 25 centímetres, una altra de quatre i finalment una tercera de tres centímetres. L’escrit presentat per la fiscalia afirma que aquestes ferides van tardar 82 dies a curar-se i a més van requerir diversos punts de sutura. A més, a part de les cicatrius, amb un perjudici estètic alt, la víctima també pateix un trastorn per estrès posttraumàtic.

Per tot això, la fiscalia demana que es condemni a l’acusada a quatre anys de presó i que no pugui acostar-se a menys de 1.000 metres a la víctima ni comunicar-se amb ella. A més, reclama una indemnització de 32.100 euros a la víctima, 4.100 euros corresponen a les lesions causades i 28.000 euros per les seqüeles que l’agressió ha deixat a la víctima.

El judici per aquest cas està previst que se celebri el pròxim 13 de gener a l’Audiència de Barcelona.