Una dona es llença pel balcó per por que l’agredeixi la seva parella a Manresa

La Policia Local ha detingut l'home per un delicte de violència contra l'àmbit familiar

Una dona va saltar dilluns a la tarda des del seu balcó en un primer pis a Manresa (Barcelona) per por que la seva parella l’agredís, després d’una presumpta discussió en la qual l’home cada vegada estava més agressiu.

La Policia Local ha informat aquest dimarts que dilluns a la tarda van detenir l’home de 39 anys i domiciliat a Manresa per un presumpte delicte de violència en l’àmbit familiar.

Els agents de la policia el van aconseguir detenir després de rebre l’avís d’un veí, que va informar que hi havia una dona a la carretera de Cardona que “caminava amb molta dificultat i que semblava molt adolorida”.

Quan va arribar la patrulla, un testimoni va explicar que la dona acabava d’entrar en un immoble on després la van trobar els agents, i va explicar què havia passat i va relatar que les discussions i reaccions violentes eren habituals.

Els agents van entendre que hi havia prou indicis per considerar un delicte de violència física i psíquica dins de l’àmbit familiar, per la qual cosa van detenir l’home, mentre que la dona, de 36 anys, va ser traslladada a l’Hospital Sant Joan de Déu.