Solsona reprèn el servei de menjador per a la gent gran

L’Entaula’t es va veure obligat a aturar-se per les restriccions de bars i restaurants

Divendres vinent, dia 21, Solsona reprèn el servei de menjador per a la gent gran Entaula’t al Bar El Casal, aturat temporalment a causa de les restriccions de bars i restaurants per la pandèmia. Amb tot, inicialment no funcionarà diàriament, sinó de divendres a diumenge, perquè la resta de dies l’establiment tanca els migdies. 

De totes maneres, els usuaris fixos poden recollir el dinar de dilluns a dijous a  Cuinem per Tu (la Carrera, 9), de manera que els quedi cobert el servei d’un àpat diari tots els dies de la setmana. En aquest cas, es requereix la valoració prèvia dels Serveis Socials de l’Ajuntament. Per a més informació, les persones interessades poden adreçar-se al Bar El Casal o bé als Serveis Socials.

Aquest estiu el servei Entaula’t farà deu anys que funciona. Impulsat per la regidoria d’Afers Socials amb la col·laboració d’Amisol, té l’objectiu de garantir una alimentació adequada i equilibrada a les persones grans i, al mateix temps, oferir un espai d’interacció social als seus usuaris. 

Hi poden accedir les persones majors de 65 anys empadronades a qualsevol municipi de la comarca i els ciutadans que no arribin a aquesta edat però que necessitin fer ús del servei per raons de salut o discapacitat, si ho sol·liciten als Serveis Socials. Aquests àpats tenen un cost de 5,30 euros diaris per als usuaris fixos i 7,60 per als esporàdics.