Dimarts, 19 de març de 2024
És notícia

Solsona fa una crida als artistes que vulguin participar a la segona edició de Mira l’Art

Avatar photo

Els autors de l’any passat mostren interès a repetir l’experiència de treure el seu treball al carrer entre els mesos de novembre i gener

Després de la bona acollida de la primera edició, l’any passat, la regidoria de Cultura de Solsona repetirà enguany el circuit artístic en aparadors Mira l’Art, també entre els mesos de novembre i gener. Per aquest motiu, es fa una crida a artistes de la comarca que vulguin afegir-se a la iniciativa per exposar el seu treball, ja que s’incrementaran els espais del recorregut. Els autors de l’any passat han manifestat el seu interès a repetir l’experiència.

L’any passat una desena d’aparadors d’establiments, locals buits i instal·lacions culturals de la ciutat van mostrar obres de pintura, gravat, il·lustració i escultura d’artistes solsonins. S’hi van veure les firmes de Claustre Cuadrench, Anna Terricabras, Aurembiaix Sabaté, Ramon-Àngel Davins, Pau Reig, Joma, Nicola Roca, Aleix Albareda, Domènec Marmi, Sessa Casserras, Jaume Cuadrench, Lurdes Santamaria i Jaume Roure. Els artistes del Solsonès que estiguin interessats a prendre part a la segona edició de Mira l’Art poden contactar amb l’organització fins al 30 de setembre per correu electrònic a [email protected].

La primavera passada la regidoria de Cultura va mantenir una reunió de balanç de la primera edició amb els participants, en què van valorar la iniciativa molt positivament. Mira l’Art va funcionar com a plataforma per apropar la creació artística a la ciutadania i facilitar als artistes arribar a més públic. Al mateix temps, en l’època nadalenca el circuit artístic al carrer es va convertir en una nova manera a Solsona de dinamitzar els eixos comercials. Hi col·laboren l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i Solsona FM.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es cultivaven 1.500 plantes de marihuana en una masia d’interès arquitectònic de Fogars de la Selva

Notícia següent

El Nàstic tanca definitivament la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya

Notícies relacionades