Solsona comença el servei de recollida porta a porta el 15 de novembre

Entre l’11 i el 30 d’octubre es lliurarà el material a la ciutadania en sessions informatives organitzades a la Sala Polivalent

El dilluns 15 de novembre començarà el servei de recollida selectiva de residus porta a porta (PaP) a Solsona. Durant aquella setmana desapareixeran tots els contenidors de la via pública.

Ahir el Ple municipal va aprovar-ne inicialment l’ordenança reguladora amb els vots favorables del govern (ERC) i ApS-CUP i l’abstenció de Junts per Solsona i el PSC.

Un pas previ fonamental per al bon funcionament del nou model serà la campanya informativa i de distribució de l’utillatge, que serà gratuït, entre la ciutadania.

Es farà entre l’11 i el 30 d’octubre a la Sala Polivalent, tal com s’explica a la carta que aquests dies comença a rebre tota la població.

En aquestes sessions s’explicarà el funcionament del nou servei, es resoldran possibles dubtes i s’entregaran els tres cubells necessaris per deixar els residus domèstics a l’exterior de casa –també es lliurarà un cubell airejat d’orgànica per a dins la cuina a qui no en disposi–, bosses compostables per a l’orgànica i un imant per a la nevera amb el calendari de cada fracció.