S’obre el període d’inscripcions per participar al Certamen de Música Jove d’Igualada

El Certamen de Música Jove d’Igualada és un concurs per anoiencs d’entre 16 i 35 anys

Del 14 d’abril al 14 de maig s’obre el període d’inscripcions per participar a la 15a edició del Certamen de Música Jove d’Igualada. Aquest tràmit es podrà fer únicament per via telemàtica al web www.igualadajove.cat. S’hi poden presentar grups i solistes, amb acompanyant, que resideixin a l’Anoia.

El Certamen de Música Jove d’Igualada és un concurs per anoiencs d’entre 16 i 35 anys que ofereix la possibilitat d’apropar la música d’aquests joves al públic i donar-los l’oportunitat de donar-se a conèixer com a artistes amb projecció de futur.

La quinzena edició del Certamen de Música Jove d’Igualada tindrà lloc el dia 26 de juny al pati del Museu de la Pell a la tarda. Per tal de respectar les mesures sanitàries vigents, l’aforament serà limitat i es podran aconseguir entrades numerades de forma anticipada. L’acte es retransmetrà també a través de les xarxes socials en streaming.

Les bases i les inscripcions es poden consultar a www.igualadajove.cat i també al perfil d’Instagram @certamenmusica_igd.