S’eleven a 19 les morts a la residència de Solsona

Els 20 usuaris traslladats temporalment a Igualada, el sociosanitari i els domicilis continuen estables, malgrat que quatre són positius

Les últimes 24 hores la residència Hospital Pere Màrtir Colomés ha registrat tres noves defuncions, que eleven a 19 el total de pèrdues que s’han hagut de lamentar al centre des del començament del brot de COVID-19, a final d’any. Tant la Fundació que gestiona la residència com les institucions locals representades a la comissió de seguiment traslladen el seu condol a familiars i amistats dels difunts. 

La comissió de seguiment informa, per contra, que les vint persones que es van traslladar a una residència geriàtrica d’Igualada, al propi domicili i al sociosanitari del Solsonès continuen estables, malgrat que quatre d’elles van donar positiu de coronavirus. Així mateix, es reitera l’agraïment a les nombroses i continuades mostres de suport que reben de familiars, ciutadans i entitats en aquest luctuós episodi. 

Després de les darreres proves PCR realitzades entre el personal que està de baixa, avui s’han pogut reincorporar al seu lloc de treball dues treballadores més que s’uneixen a l’equip de professionals del centre, que continua abocat en l’atenció a les persones i al restabliment d’activitats d’interacció social.