Nous punts de llum Led als parcs del barri de Set Camins d’Igualada

Aquesta millora, als parcs dels carrers de Les Comes, Comarca i Mestre Muntaner, suposa un estalvi anual de 4.200€ i l’emissió de 21kg de CO2

L’Ajuntament d’Igualada ha modernitzat amb tecnologia Led els punts d’il·luminació dels parcs del carrer de Les Comes, del carrer Comarca, i de Els Roures a l’avinguda Mestre Muntaner al barri dels Set Camins.

El regidor de Sostenibilitat de l’ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, ha explicat que aquesta millora suposarà un estalvi econòmic i d’emissió de diòxid de carboni considerable ja que anualment s’estalviaran 4.200€ i l’emissió de 21kg de CO2. A banda, Vives ha explicat que aquesta modernització tecnològica millora la llum d’aquests espais ja que “aquests parcs ara tenen més llum i més blanca que dona més seguretat i evita el vandalisme”.

Vives ha remarcat que “el compromís d’aquest govern és el de modernitzar les llums de la ciutat a tecnologia Led que suposen un canvi importantíssim amb més seguretat, estalvi econòmic i millora mediambiental”.