Oberta la convocatòria de la Mostra de Música Jove VicSona 2022

Es valora positivament que hi hagi vinculació amb la comarca d'Osona, components femenins al grup i que els seus components siguin menors de 30 anys

Ja s’ha obert la convocatòria per a presentar propostes musicals de la Mostra de Música Jove VicSona 2022 que organitza l’Ajuntament de Vic. La regidora de Joves, Elisabet Franquesa, destaca que es vol continuar contribuint a la promoció i creació musical emergent, tant local com comarcal. Fem costat a un sector que ha partit un fort sotrac en els últims anys, remarca Franquesa.

Fins al dissabte 25 de juny tots els grups musicals o solistes que vulguin participar en aquesta nova edició podran fer arribar els seus projectes musicals a www.vicjove.cat. Entre totes les sol·licituds se seleccionaran les quatre propostes finalistes que actuaran en un únic concert el dijous 14 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, a la plaça del Carbó.

Què és el VicSona?

El VicSona és una mostra que està oberta a qualsevol forma de creació, interpretació i estil musical, dins d’un concepte ampli de música moderna. D’entre els participants es valora positivament que hi hagi vinculació amb la comarca d’Osona, components femenins al grup o paritat de gènere i que els seus membres o solistes siguin menors de 30 anys.

La banda guanyadora de la mostra tindrà un val regal valorat en 500 euros per gastar en les botigues d’instruments musicals de Vic i un acompanyament i assessorament per a la creació d’un directe, més un concert, en la programació estable de l’ETC.