VÍDEO: Baralla a l’estació de Manresa entre el vigilant i uns joves que no tenien bitllet

L'empleat de seguretat ha demanat la baixa i ha denunciat els fets a la policia

Aquest dissabte al vespre l’estació de Renfe de Manresa va ser l’escenari d’una picabaralla entre el vigilant de seguretat i un grup de joves que s’havien colat a l’andana sense comprar bitllet. Segons informa Regió7, el vigilant els va demanar que tornessin a sortir i anessin a la màquina expenedora, moment en què va esclatar el conflicte.

Al voltant de les 20.30 hores, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’incident i es van desplaçar fins a l’estació, on van identificar tots els implicats en la picabaralla. Segons la versió del vigilant, els joves van reaccionar de forma violenta quan els va dir que havien de pagar bitllet. De fet, en un vídeo enregistrat per un passatger del tren es veu com els joves comencen a intimidar al vigilant i aquest acaba acorralat fins que una noia es posa pel mig perquè la situació no vagi a més.

Per la seva banda, el grup de joves va explicar a la policia que no havien comprat el bitllet a la màquina expenedora perquè no funcionava i acusen el vigilant de seguretat de començar a perseguir-los quan va veure que no en tenien. Actualment, el vigilant es troba de baixa després de patir lesions lleus i ha denunciat els fets.