Manresa inaugura la nova gespa artificial de l’Estadi del Congost

'acte, que es farà a les 12 del migdia, coincidirà amb el partit de la 15a jornada de la 3a Divisió entre el CE Manresa i el CE Granollers

L’Estadi del Congost estrenarà la nova gespa artificial aquest diumenge, coincidint amb el partit de 3a Divisió entre el CE Manresa i el Granollers. L’acte s’iniciarà a les 12 del migdia i comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, del regi dor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, i de la presidenta del CE Manresa, Ruth Guerrero. Hi haurà un grup d’animació, així com la presència de càmeres de la Xarxa de Televisions Locals, que retransmetrà l’acte i el partit —que s’iniciarà a les 12.30 hores— en directe.

La nova gespa del Congost —8.293 metres quadrats— es va adjudicar per 236.970 euros i per un sistema de rènting a quatre anys. L’obra ha estat finançada per l’Ajuntament de Manresa. En aquesta instal·lació, s’hi preveuen més de 100.000 usos esportius anuals.

A banda, tal com ja va informar l’Ajuntament aquest juliol, s’està treballant al camp de la Balconada, que canvia la superfície de terra per una de gespa artificial. L’obra es va adjudicar per 348.613 euros i a banda dels 5.777 metres quadrats de gespa inclou les instal·lacions de reg per aspersió i de sanejament, l’equipament esportiu i la millora de l’entorn. La finalització de l’obra es preveia per a finals d’octubre, però la fase prèvia de moviments de terres i les pluges posteriors van fer allargar els terminis. En aquests moments, només falta fer els darrers repassos a l’equipament esportiu i a la gespa. El camp estarà finalitzat del tot abans de Nadal. En aquesta instal·laci&oacu te;, s’hi preveuen més de 25.000 usos esportius anuals.

També s’està treballant al camp del barri del Xup, que rebrà la gespa que s’ha extret del Congost. S’hi preveuen uns 15.000 usos anuals.