Jutgen el vigilant d’una discoteca per expulsar i agredir un client del local

La fiscalia diu que l'acusat va agafar la víctima pel coll, el va llançar a terra i li va aixafar una cama

Un vigilant d’accessos de la discoteca La Gozadera de Manresa s’enfronta a una condemna a dos anys i cinc mesos de presó per expulsar i agredir un client que hi havia al local.

Els fets van passar cap a les cinc de la matinada de l’1 de novembre del 2017. Aquells dia, l’acusat presumptament va agafar la víctima pel coll, el va treure del local on es trobava com a client, i un cop fora el carrer el va llençar a terra i li va aixafar una cama.

Segons el ministeri públic, la víctima va patir diverses fractures a la cama dreta, i també va haver de ser operat per la col·locació d’una fèrula. La víctima va necessitar 530 dies per recuperar-se les lesions i com a seqüeles li ha quedat limitada la mobilitat del turmell dret i cicatrius a la zona de la tíbia també de la cama dreta.

Per al fiscal, aquests fets suposen un delicte de lesions pel qual demana una condemna a dos anys i cinc mesos de presó per a l’acusat. A més, demana que indemnitzi la víctima amb un total de 32.230 per les lesions que li va provocar i 6.859,7 euros més per les seqüeles que li han quedat arran de l’agressió.