El Carrer del Balç presenta una nova activitat vinculada a les herbes remeieres

Es farà una xerrada – taller sobre els usos i beneficis de les plantes medicinals, utilitzades des de l’època medieval, el dia 13 de febrer. Les inscripcions ja són obertes.

Manresa Turisme presenta una nova activitat que es desenvoluparà en un dels espais del recentment renovat Centre d’Interpretació del Carrer del Balç: una xerrada – taller sobre els usos i beneficis de les plantes medicinals, utilitzades des de l’època medieval. Concretament, es parlarà sobre els usos de les herbes per reforçar el sistema immunològic. L’activitat, prevista per diumenge 13 de febrer a les 11 del matí, s’ iniciarà amb un apartat te& ograve;ric en el qual s’explicaran els beneficis que tenen aquest tipus de remeis tradicionals en el nostre sistema immunitari. A continuació, seguirà una demostració pràctica de com elaborar un dels remeis esmentats. Al final de l’activitat els assistents podran emportar-se un potet amb el remei que s’haurà preparat i un petit opuscle amb receptes i consells per cuidar les nostres defenses.

La xerrada – taller anirà a càrrec d’Ana García, especialista en plantes medicinals. Té un preu de 8 euros i durarà dues hores. L’aforament està limitat a 20 persones. Es compliran les mesures sanitàries corresponents.

Les reserves poden fer-se a la web de Manresa Turisme www.manresaturisme.cat  o bé al Centre d’Interpretació del Carrer del Balç. La previsió és organitzar diverses sessions al llarg de l’any tractant diferent temàtiques.