Manresa s’il·luminarà de color blau pel Dia Internacional de l’Educació Social

L'edifici consistorial tindrà un color blau demà dissabte, 2 d’octubre, en horari de 19:40 a 22:30h

Aquesta acció mostra el suport municipal a la campanya “Ets una peça ESsencial!” que impulsa el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), que enguany celebra el seu 25è aniversari”, i per reconèixer el treball dels professionals de l’Educació Social.

L’Ajuntament de Manresa se sumarà enguany a la commemoració del Dia Internacional de l’Educació Social i il·luminarà de color blau la façana de l’edifici consistorial demà dissabte, 2 d’octubre, en horari de 19.40 a 22.30 h.

D’aquesta manera, el consistori dona suport a la campanya “Ets una peça ESsencial!” que impulsa el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), que enguany celebra el seu 25è aniversari”, i amb voluntat de reconèixer el treball dels professionals de l’Educació Social.

La feina dels educadors i educadores socials es basa a millorar la vida de les persones a través d’intervencions que permetin superar obstacles, en els diferents nivells que componen la societat: inserció social, la família, l’educació i l’àmbit personal.