Manresa presenta la 12a edició del Torneig Interbarris de futbol

Aquest dissabte i diumenge, 4 i 5 de setembre, tindrà lloc una nova edició del Torneig Interbarris, en el qual participen els clubs de futbol de la ciutat

Després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia, el Torneig Interbarris de Manresa celebra una nova edició, coincidint amb la Festa Major de la ciutat, que es disputarà dissabte i diumenge, 4 i 5 de setembre, al camp de futbol municipal de Les Cots (carrer Pare Algué, 2), amb el CF Font dels Capellans com a club organitz ador d’enguany.

En el torneig hi participen de manera voluntària els principals clubs de futbol de la ciutat: el CE Manresa, CF Font dels Capellans, FC Pirinaica, UE Sant Pau i Club Gimnàstic de Manresa; i el Palillo CF (Sant Joan de Vilatorrada). L’any 2019, per primera vegada, hi ha haver participació femenina a través d’un triangular, enguany seran dos conjunts femenins els que es disputaran el títol: FC Pirinaica i Club Gimnàstic Manresa.

A la presentació d’aquest matí hi ha assistit el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú Caveras; el delegat al Bages, el Berguedà i la Cerdanya i directiu de la Federació Catalana de Futbol, Esteve Olivella; i el president del CF Font dels Capellans, Salvador Olmedo Luján, així com representants dels clubs participants i el representant del Comitè d’Àrbitres.

Durant la roda de premsa de presentació, el regidor Massegú ha valorat molt positivament el retorn d’un torneig que és de ciutat i ha subratllat que l’esdeveniment representarà la “posada en escena” del nou CF Font dels Capellans. El seu president, Salvador Olmedo, també ha destacat que el torneig els permetrà donar-se a conèixer i s’ha mostrat satisfet de poder acollir tots els clubs de la ciutat. Ha tancat la roda Esteve Olivella, de la FCF, que ha destacat el compromís de tots els clubs per poder organitzar de nou el torneig.

Els participants en la competició es dividiran en 2 grups: al grup A hi haurà CE Manresa, Palillo CF, CF Font dels Capellans; i al grup B, FC Pirinaica,  UE Sant Pau Manresa i Club Gimnàstic Manresa. Dissabte 4 de setembre hi haurà les eliminatòries, en partits de 30 minuts.